Posted by on jan 14, 2015 in Okategoriserade | No Comments

Jag ska anordna ett disco när min dotter fyller 10 år om någon månad. Tanken är att bjuda in hela hennes klass samt några till från andra sammanhang och hyra en lokal där vi kan ha discot. Hyra låter kanske lite väl, det är en fritidsgård som man kan boka upp till sådana här tillfällen.

Men det krävs en del förberedelse och planering! Speciellt med alla prylar som behövs för ett disco. Utöver vanliga saker som behövs på ett barnkalas, så som chips, godis, läsk, mat osv, så är det andra saker man måste hitta för att det ska bli så likt ett disco som möjligt. Discokulor, högtalare, musikspelare, mixerbord, rökmaskiner, slutsteg och annat liknande. Inget av detta äger jag eller kan jag så mycket om. Jag vet vad sakerna gör och varför jag vill ha dem på discot, men äger dem gör jag inte och jag kanske kommer ha svårt att förstå mig på dem i fråga om installation och användning.

Jag letade i alla fall efter återförsäljare av rökmaskiner och slutsteg bland annat på internet och hittade några bra! Efter att ha sökt efter information om de olika varianterna av de olika prylarna och hur man använda sig av dem så har jag fått en hel del mer kunskap. Nu vet jag vad jag behöver och jag vet också hur jag bäst använder dem.

Jag ser fram emot detta disco väldigt mycket! Speciellt eftersom min dotter inte vet något. Hon förväntar sig säkert ett kalas, men inte ett disco! Och hon älskar att dansa till musik. Speciellt tror jag rökmaskinerna och slutstegen kommer göra succé! Jag kan inte bärga mig! En månad kvar. Kanske river jag fram en av mina gamla gibsongitarrer och rockar loss. Detta kommer bli så bra!

Leave a Reply