Posted by on maj 13, 2016 in Okategoriserade | No Comments

Eton Green

Mina absoluta favoriter när det kommer till skjortor att spela gitarr i finner jag hos Eton Green alternativt Eton Collection. Eton gör helt fantastiska skjortor på många sätt. Medan Eton Collection passar alldeles utmärkt för skjortor som man kan använda på arbetet eller när man vill klä upp sig för fest så passar deras kollektion Eton Green bäst för den mer avslappnade känslan och dagen. Kollektionen Green är helt enkelt Etons utbud av casual-skjortor, men när det gäller Eton är det givetvis inte vilka avslappnade skjortor som helst.

Skjortor från Eton Green är gjorda av material som är dels råare än från deras andra kollektioner och dels är de tvättade på ett sätt som gör dem mer bekväma och mjuka mot huden. De är menade att användas vid avslappnade tillfällen. Det är viktigt att poängtera att detta inte alls är synonymt med sämre kvalitet. Kvaliteten är minst lika bra inom Eton Green som den är hos resterande skjortor från Eton.

Det som enligt mig gör skjortor från Eton Green så fantastiska är, förutom att de är så bekväma och har så hög kvalitet, att de finns i många olika mönster. Innovationen och kreativiteten i framtagande av dessa mönster är hög. Skjortorna får ett liv som passar mig perfekt! Dessa mönster är ingenting jag vill ha på min arbetsplats, där har jag hellre business skjortor, från exempelvis Eton Collection, som är enfärgade och mer släta i sin känsla. Men på fritiden har jag gärna blommiga mönster i mer spännande färger. Men det är inte så att jag inte kan använda mig av dessa skjortor när jag går på fest eller blir hembjuden till någon. Det fungerar absolut hur bra som helst, och med en kavaj ovanpå blir det verkligen stiligt.

Har du många skjortor som du tycker är lite stela, enfärgade och som du använder på arbetet kanske du behöver variera dig lite? En skjorta från Eton Green kommer att ge både din garderob och din klädstil lite liv. Lycka till med skjortan, gitarren och musiken!

Leave a Reply